Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bir eğitim kurumu ilkesinden hareketle, öğrencilerini sadece mesleğe değil aynı zamanda hayata ve yüksek öğrenime hazırlayan; ülkemiz sanayisinin beklentilerine cevap verebilecek en son yeni teknolojik gelişmelere destekli eğitim ve uygulama ortamı sağlayabilecek bir eğitim merkezi konumuna gelmektir.

Misyon: Hiçbir engele takılmadan, öğrencimizi nereden aldık nereye çıkardık anlayışıyla, okuyan ve düşünen; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, özgürlük ve tam bağımsızlık anlayışından asla taviz vermeden ülkesinin sorunlarına duyarlı; sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, düşüncelerini ifade edebilen, Türkçe’ye hakim, özgüveni yüksek, geleceğin Büyük Türkiye’sini inşa edebilecek mesleki yeterliliğe sahip gençler yetiştirmek.

Başarılar: .

Saatler: Ders Başlangıcı 08:30 Ders Bitişi 17:30
Isınma: Katı Yakıtlı Kalorifer
Lojman: 6 - Lojmanımız 2+1 genişlikte ve kalorifer ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz Erasmus+ projeleri ile yurt dışı faaliyetleri yapmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

Telefon - 0242 6432469

WEB - https://mesleklisesi.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. 1606. Sok NO 3 KORKUTELİ / ANTALYA

Yatakhane Koğuşu :48
Öğretim Şekli :Gündüz Karma Eğitim

Yerleşim Yeri - Nüfus : 21.314 Rakım : 1020 m Yüzölçümü : 2471 km2 İklim : Göller Yöresi Kara İklimi Ekonomi : Tarım ve hayvancılığa dayalı Mahalle Sayısı : 6 Belde Sayısı : 7 Köy Sayısı : 46

Adres - YENİ MAH. 1606. Sok NO 3 KORKUTELİ / ANTALYA

Ulaşım İl merkezine ve çevre ilçelere ulaşım sorunu bulunmamaktadır. İlçemiz Antalya-İzmir kara yolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 60 km uzaklıkta, ilçe merkezinde.